dinsdag 28 april 2015

you keep me anchored

 Hallo allemaal,
We hebben deze maand weer een nieuw setje MDF van Noor design.
Ik hou er zo van om dit op te pimpen. Deze keer keer heb ik dat gedaan met foto,s van mijn oudste zoon op het strand. Zo maak je een soort fotolijst van je strandhuisjes


 Ik heb het mdf eerst beplakt met wat witte houtvellen uit het blok wood. Het anker met zwart cardstock wat ik heb geschuurd en daarna langs de randen heb berwerkt met versamark en frantage voor een oud verweerd effect.
De grondplaat het ik helemaal ingesmeerd met Dutch doobadoo modeling paste, daarover distress inkt waluit stain en daarna even opschuren. Zo krijg je een oud verweerd effect.
 
Het middelste huisje heeft een tekst, die ik op de prachtige blauwe mal heb geplakt en bestempeld heb met allemaal post stempels uit de sending messages serie.
Met de grote script stempel uit deze serie heb ik over het design papier hier en daar heen gestempeld om een wat stoerder effect te krijgen.

De foto,s heb ik gemat op zwart cardstock en er wat ribbel karton van Joy crafts onder geplakt. Dit geeft zo,n lekker stoer effect.
 
De foto lijst heb ik verder aangekleed met touw,  schelpen en wat stukjes jute. Ik heb alles een beetje natuurlijk gehouden om een stoer strandsfeertje te krijgen.
 
 
 
 
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen